wou Hären of

wou d'Hären am Winter an de Wanter op der Wiss. Besonnesch staark an ënner dem 40 km erofgefall kënne e Fluchhafen ginn, awer et sinn eis Lieblings Potter déi an engem Krees am 3 km gefuer sinn.

Sot eis iwwer den Indesche Elefant?

Sot eis iwwer den Indesche Elefant? Den indesche Elefant (Elephas maximus) ass wäit an Südasiens verdeelt; hirem Bandpalette deckt Deel vun Indien, Sri Lanka, Myanmar, Thailand, Indochina an der Halbinsel Melaka. Dräi Ënnerspezialitéiten ënnerscheede sech: Bengali (E.

Huet d'Schnecken Zänn?

Huet d'Schnecken Zänn? jo 25 000 si sinn an der Sprooch déi wonnerschéi Natur ass !!! hu! De Schniewel huet ongeféier 25 000 Zänn. D'Zong vum Schniewel ass mat enger Aart Radula ausgestatt, bedeckt mat villen chitineschen Zänn ...